flm

Проекти

Проекти

МАК

Една лятна авантюра между двама младежи. Всичко започва лесно, неангажиращо като всеки летен романс, но нищо не е така просто в една връзка между хора. Лятото свършва, а в теб остава само чувството на празнота, носталгия и болка.

Другата

Приятелите са нещо безценно, но две момичета достигат до голям връх в приятелството си. Пострадала в миналото приятелка отключва мисли и действия ненормални за поведение между приятелки. Събрана еротика, страст и насилие ще докоснат двете приятелки и ще доведат до крайни нива на ескалация.

Някъде там

Петима студенти по кино и телевизия от ЮЗУ тръгват в търсене на страхотният ужас филм, но без дори да осъзнават те достигат до откритие невиждано и нечувано до сега, но проблемите им започват в момента на огромното си откритие. Сега вече борбата е на живот и смърт. Оцеляването дори не е най-важното, трябва да се запазиш цял!

Хайде на морето

Едно прекрасно преживяване на три приятелки на почивка, на плажа разтърсено от неочаквани промени. Те са подложени на стах и амбиция за оцеляване, но истината никога не само една.

Случайни срещи

Може ли два коренно различни човека да намерят общи интереси? Гехмър и кифла са персонажите, които дори не осъзнават колко еднави са. Без дори да имат една обща черта.

Златото е мое

Трудностите на един млад златотърсач и подтикване на неговите желания се оказват опасна клопка замислена от … Ще успее ли да се измъкне чист и ще спечели ли нещо от работата си?

Извън времето

Спомените раждат най-красивите картини. Времето разделя отминалата реалност на фрагменти и свързвайки ги получаваме нещо ново, по-специално, с надеждата, че спомените ни ще надживеят физическото ни съществуване.

Първична природа

Любовта ни тласка да направим немислими неща, но готови ли сме да приемем последствията от нашите действия? Аня се изправи пред вълка в името на любовта, но победителя печели страданието.

Пътуване до шипка

Късометражен документален

Двама младежи готови на всичко за да достигнат крайната цел, тръгват през ноща на 2-ри март готови да покорят над 100км. Пеша и на стоп до София за да достигнат връх Шипка на 3-ти март. Едно приключение изпълнено с изненади и препятствя посреща младежите.

Антагонист – Генос

Музикален клип
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.